timona

Malmosegård

et husmandssted i udkantsdanmark

Timona

Facts om prinsessen :


Til hverdag kalder vi hende for Mona.


Race : Charmerende blanding af 25 % fjordhest + 25 % shetlænder + 50 % pinto = 100 % sød og nem pony med supercharme


Født : 4 juni 2006


Højde : 111 cm

Køn : Ja, meget. Og så er hun hoppe

Farve :Gyldengrå med ål, mørkere ben og helt sorte hove

Særlige kendetegn :Generelt hele hendes specielle udseende


Mor : Julie

Blanding af shetlænder og fjordhest

Født 1992

Ca. 110 cm høj


 


Far : Pinoccio

Pinto

Født 2002

Ca. 125 cm høj


Oprindelse : Hun blev født ved Roskilde på et lille landsted, hvor der bor 4 - 5 heste og ponyer, en stoor hund og nogle piger man kunne lege med. Og der boede hun til hun var ca. 9 måneder. Hendes far boede længere nede af vejen. Så flyttede hun til Kærby, hvor hun nu bor sammen med storebror Timon.


Livret: Græs og gulerødder. Til dagligt får hun Equsana Iceland Stud, Iceland Vit, Alfa Omega, Omega Boost og lidt Health Fiber hvis man blander lidt mash i, samt en masse hø fra vores egne enge.


Uddannelse :Timona er med tiden blevet en god kørepony som kører skovture og klubstævner. Timona kører enspand og tospand. Timona er erfaren på keglebanen sammen med Timon, hvor de gir den max gas i tospandsklassen A. Hun har også startet lidt tospandsdressur, men kun de lette programmer.


En lille yndling: Mona er ikke bare en tilfældig lille shetlænder. Hun har stor personlighed. Hun er altid flink og rar ved alle og finder sig i stort set alt lige fra hundekys til børn der krammer ustandseligt. Hun kan godt gå lidt i sin egen verden ude på folden og pludselig opdage at hun er blevet væk fra resten af flokken. Så kalder hun på dem og når en af dem svarer drøner hun hen til dem i fuld galop. Hun er somregel ikke den der kommer først ud på fold om morgenen for hun skal altid lige lave strækøvelser inde i boksen før hun har tid at gå med ud. Og så er hun lidt kræsen og spiser ikke hvad-som-helst, hvilket kendetegner en ægte prinsessepony :-)


Dyrlæge :Kalundborg Dyreklinik, Tove

Smed :Slagelse Hovservice, Kim

Ejere :Anne Carina Hansen & Claus Block Hansen